Tietoa meistä

Pyrimme luomaan ajankohtaista, lapsia kiinnostavaa sisältöä kerhoihin ja leireihimme. Luonto ja metsä korostuu toiminnassamme ja tulemmekin retkeilemään aina tilaisuuden tullen.

Kiuruveden 4H-yhdistys järjestää paikallisille 6-12-vuotiaille lapsille kerhoja, retkiä, leirejä ym. mukavaa. Tällähetkellä meillä on 4 kerhoa, joista 2 pidetään sivukylän kouluilla ja 2 keskustassa.

13-28-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus osallistua toimintaan mm. kerhon- tai leirinohjaajan tehtävissä. Tällä hetkellä mukana on useita aktiivisia ohjaajia! Jos Sinua kiinnostaa tulla ohjaustehtäviin, ota yhteyttä toimistolle. Otamme joukkoomme myös tettiläisiä ja harjoittelijoita esim. ammattikoululaisia! 

Nuorilla on myös mahdollisuus kouluttaua eri tehtäviin 4H:n omilla kursseilla. Sitä kautta saa loistavia työkokemuksia ja mahdollisuuden tienata rahaa.Ota yhteyttä

Kiuruveden 4H- yhdistys ry.

y-tunnus 0674394-8

Kirkkokatu 14, 74700 Kiuruvesi

toiminnanjohtaja Anu Kuivaniemi

p.0505140067

kiuruvesi@4h.fi


Yhteydenotto

Liity jäseneksi

4H:n jäsenenä pääset osallistumaan oman alueesi 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näkee omat jäsentiedot ja jolla saa alennuksia ja etuja. 

4H on lasten ja nuorten järjestö. Jäseniämme ovat lapset, nuoret ja perheet sekä ne aikuiset, jotka haluavat tukea arvojamme ja toimintaamme. 

4H:n jäseneksi liityt 35 eurolla vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 70 euroa vuodessa, eli koko perhe harrastaa samalla jäsenmaksulla.